Olcsó macskakaja eladó

2012.01.12. 19:28 | joejudge | Szólj hozzá!

  Nagy tételben szeretnék  olcsó macskakaját vásárolni. Megfelel a silányabb minőségű macskakaja is, de jó lenne inkább valami olyasmi, amit a macskák sem utasítanak vissza. Egyébként a macskáknak csak macskakaját lehet adni? Mi történne, ha más állatnak szánt kaját teszek a macska elé? Megeszi vajon? Macskakaja egyébként is már annyi van, hogy lehetelne ezt követni. Macskakajával álmodik az ember manapság, ezt reklámozzák mindenhol. Igaz, azok a macskakaják a drágább macskakaják közé tartoznak, nekem meg olcsóbbra lenne szükségem.

Úgy gondoltam, megveszek egyszerre egy jó pár kilót, és legalább a macskakajára nem lesz gondom sem nekem, sem a macskáknak egy darabig. Különben is ki szeretne azon vitatkozni, hogy megvette-e a macskakaját időben vagy nem. Mintha ezeknek a mai macskáknak csakis boltban vásárol, kaját lehetne adni, az otthoni koszt nem is jó. De teljesen mindegy, mert ha egy macska hozzászokik a jobb minőségű kajához, lehet, meg sem eszi azt a macskakaját, aminek egy másik macska örülne. Bár a téma elhiszem, nem túl érdekes, de egy olyasvalaki számára, mint én, aki macskákat tart, fontos kérdés. Ha valakinek nem tetszik a macskakaja mániám, hát nagyon sajnálom, de enniük kell nekik is. Egyébként is sokszor mondta nagyanyám, hogy az a tiéd, amit megeszel. Én meg mondogatom a macskáimnak, hogy az a macskakaja az övék, amit megesznek. Kajaprobléma ide vagy oda, a macskáknak is enniük kell. Tehát, ha lenne valakinek eladó, nem túl gyenge minőségű macskakajája, szóljon már legyem szíves. Jelige: macskakaja

Címkék: macska olcsó macskakaja

A bejegyzés trackback címe:

https://kerteszmester.blog.hu/api/trackback/id/tr903540836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása