Hirdetés

Friss topikok

Melyik a legjobb KUTYAfogkefe?

2012.01.12. 19:32 | joejudge | Szólj hozzá!

  A lelekes és lelkiismeretes kutyagazdi a kutyának is vesz fogkefét, mégpedig kutyafogkefét. Ezek a termékek nem hasonlítranak az emberek által használt fogkeféhez, sokkal inkább van olyan formájuk, mint egy közönséges csontnak. Ettől lesznek kutyafogkefék. A kutya elfogyasztja, mint valami lassan kopó játékot, és megtisztul a foga. Aki a kutyafogkefét úgy képzeli el, hogy a kutyák lefekvés előtt a gazdi mellett várják a sorukat, hogy a mosdókagylónál megmosság kutyafogaikat, az semmit sem tud a kutyafogkefék működéséről. Milyen kutyafogkefét érdemes venni?

Na ebben a kérdésben a kutyafogkefe piac nem mondom, kisegíti azokat, akiknek van idejük a rengeteg féle kutyáknak szánt fogkefe között keresgélni. Érdemes betérni egy kisállat-boltba, vagy egy nagy áruház állati osztályán keresgélni, biztosak lehetünk abban, hogy előbb-utóbb beleakadunk egy-egy jópofa kutyafogkefébe. A használati utasításon látható információk alapján mindenki eldöntheti, melyik kutyafogkefe illik a leginkább az ő kedvencének. Jó azonban figyelni bizonyos dolgokra. Ilyen például az ár. Az olcsó kutyafogkefék nem feltétlenül silány minőségűek, de ebben az esetben az árral egyenesen arányban növekszik a kutyafogkefék minősége. Jó keresgélést mindenkinek, én már megjártam a magam kanosszáját, de meglett a megfelelő kutyafogkefe, egy igazán színes kutyafogkefe. Azt tapasztaltam, hogy a kutyus, ami a mi esetünkben egy közepes testű kölyökkutya, nagyon élvezte az ízét, úgy tűnt, teljesen magával ragadta a játék ezzel a csonszerű valamivel. Én csak vidáman néztem, hogy a kutya le van foglalva, és köszönhetően a kutyafogkefe áldásos találmányának, a kutyám foga egyre csak tisztul.

Címkék: kutya kutyafogkefe

A bejegyzés trackback címe:

https://kerteszmester.blog.hu/api/trackback/id/tr43540858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása