Jó állapotú terrárium Eladó

2012.01.12. 19:30 | joejudge | Szólj hozzá!

  Na végre el lett döntve, hogy mi lesz az ajándék. Kapaszkodjatok meg, egy terrárium. Már csak ki kell magam képezni ebben az ügyben, ugyanis számomra a terrárium eddig gyenlő volt az akváriummal. Terrárium hüllőknek, terrárium pókoknak, ezernyi megoldás létezik arra, hogyan lehet még kényelmesebbé tenni egy ilyen üvegkalitkát. Viszont azt is figyelembe kell, venni, hogy milyen állatot teszünk, bele, mert nem minden faj alkalmas terráriumban való tartásra. terráriumi hüllőket néztem nemrég, hát ha valaki nem fél ezektől, és elég bátor ahhoz, hogy csak egy terrárium üveglapját helyezi maga és a terráriumban tartott fenevad közé, akkor hajrá.

Én szerintem inkább rovarokat tennék a terráriumunkba, bár attól meg a gyerek félne lehet. nem könnyű kérdés, meg kellene állapodni valahol. Voltam terráriumokat tervező honlapon már, ott viszont tényleg terrárium terrárium hátán volt a képeken, nem hinném ,hogy az alapján tudnék dönteni. Nekem, aki enm ért hozzá, jó lenne, ha kicsit szervezetteb helyet is találnék, ahol a terráriumok nem állnak egymás tetején. Áttekinthető terráriumlelőhelyre van szükség. Ki látott már terráriumboltot? Ilyen nem hinném, hogy létezik, bár ha akvárium-bolt létezik, ez sem kizárt. Vagy lehet, hogy éppen ott találom meg a terráriumot, ahol az akváriumot? Fel is kellene kerekednem mihamarabb, mert ez a terráriumvásárlás, azt hiszem időigényes lesz. Mindegy, az ember rászánja az időt a gyerekekre, az is nagy haladás, hogy megvan az ajándék ötlete. Hogy lesz ebből terrárium, arról fogalmam sincs, de nem fog ki rajtam.

Címkék: eladó terrárium

A bejegyzés trackback címe:

https://kerteszmester.blog.hu/api/trackback/id/tr953540846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása