Hirdetés

Friss topikok

Ingyen elvihető kiskutyák

2012.01.15. 15:04 | joejudge | Szólj hozzá!

 Manapság nagyon sok idős ember marad társ nélkül, akik magányosan élik az életüket. Szeretethiányban szenvednek, amelynek kínjait egy hűséges barát feltétel nélkül megszűntethet. Ez nemritkán egy kisállat személyében történik meg. A nyugdíjas idős emberek sok esetben kisjövedelműek, nem lennének képesek megfizetni egy drágább kutyafajtát. Az ő esetükre megoldás lehet egy elvihető ingyen kiskutya, ami megoldja az egyedüllét kérdését. Számos kisgyermekes családban is felvetődik a kiskutya tartása, főként azoknál a családoknál ahol egy kisgyermek nevelkedik, ilyenkor egy kiskutya „ testvér potlóként” tudna működni.

Viszont sok család kevés pénzből él, az ő számukra is az ingyen kiskutya jöhet csak szóba ezen gond megoldására. A menhelyeken az ingyen kiskutyák aránya jóval nagyobb, mint a tenyésztésből visszamaradt, vagy tenyésztési hiba kapcsán megmaradt, visszatartott ingyen kiskutyák aránya. Sok ingyen kiskutya található a hirdetésekben is családi tragédiák, halálesetek,válások,  költözések eredményeképpen is. Sok esetben hozzájuthatunk szép fajtatiszta ingyen kiskutyákhoz is a menhelyek, vagy újság és internethirdetések által. Figyelni kell arra is, hogy az ingyen kiskutyának van-e oltási papírja. Az ingyen kiskutyáknak is ugyanaz jár mint fajtiszta , drága társaiknak. Az ingyen kiskutyának is kellenek a kötelező védőoltások, megfelelő mennyiségű és minőségű ennivaló és innivaló, fekhely, tisztaság, és nem különben törődés. Ellenben az ingyen kiskutya is megbetegedhet és így drága állatorvosi kezelésben kéne részesülnie. Ha jól bánunk ingyen kiskutyánkkal , azok hálásak lesznek, és végtelen szeretetükkel árasztanak el bennünket. Sajnos sokszor tény az, hogy az ingyen kiskutyákat nem becsülik meg annyira, mint a drága pénzen vett társaikat, könnyebben kirakják őket ismét az utcára kitéve a sors kegyetlenségeinek. Pedig ahogy a Kisherceg is mondta : „Felelőséggel tartozol azért amit megszelídítettél ! „

Címkék: ingyen kiskutya

A bejegyzés trackback címe:

https://kerteszmester.blog.hu/api/trackback/id/tr433549060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása